previous-mountains
aromaterápiás kozmetikai kezelések

AROMATERÁPIA

TESTMASSZÁZS

MASSZÁZSOK

TINIKNEK

TALPMASSZÁZS

KISMAMÁKNAK

DERMA-ROLLER

previous-mountains

stresszoldó, pihentető arcmasszázsArcmasszázs

A bőr táplálására és a hatóanyag-bevitelre az egyik legjobb választás az arcmasszázs, amely stresszoldó, pihentető masszázs, érintve a nyak, dekoltázs és felkar területét.

Testmasszázs

Testünknek szüksége van a törődésre  az egészséges táplálásra, testmozgásra. Életmódunkat jól tükrözi a testünk általános állapota. Sajnos a rohanó életmóddal járó stressz, kevés mozgás növeli a fáradékonyságot, depressziót, a tűrőképesség csökkenését. Nőknél gyakori probléma a narancsbőr/ cellulitis megjelenése, ami a  kötőszövetben lerakódott méreganyagok jelenléte.immunerősítő, energetizáló testmasszázs Kozmetikai vonatkozásban hatékony segítséget tud nyújtani a testmasszázs  és a különféle gépi alakformáló kezelések, méregtelenítések. Az aromamasszázs-olajok táplálják a bőrt, képesek befolyásolni a pszichét a hangulatot és az energia szinteket. Testmasszázs hatására a bőrben vérbőség keletkezik, emelkedik a bőr hőmérséklete. Olyan kémiai anyagok termelődnek, amelyek értágító hatásúak. Fokozódik a vérkeringés, ami hozzájárul a szövetek jobb oxigén- és tápanyagellátásához, élénkül a sejtek anyagcseréje. A vizeletkiválasztáson keresztül fokozódik a méregtelenítés. (Fontos a bő folyadékbevitel masszázs előtt és után) A masszázs erősíti az immunrendszert, jótékony az idegrendszerre, mert nyugtató, stresszoldó hatású.

Talpmasszázs

Frissítő talpmasszázs: A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcseréje, nyirokkeringése, ezzel mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit. A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas. Célja: Az energetikai egyensúly helyreállítása, a szervezet saját gyógyító erőinek erősítése.

previous-mountains