previous-mountains
aromaterápiás kozmetikai kezelések

AROMATERÁPIA

TESTMASSZÁZS

MASSZÁZSOK

TINIKNEK

TALPMASSZÁZS

KISMAMÁKNAK

DERMA-ROLLER

previous-mountains

Testünknek szüksége van a törődésre, az egészséges táplálásra, testmozgásra. Életmódunkat tükrözi a testünk általános állapota. Sajnos a rohanó életmóddal járó stressz, kevés mozgás növeli a fáradékonyságot, depressziót, csökkenti a tűrőképességet. Nőknél gyakori probléma a narancsbőr/cellulit megjelenése, ami a kötőszövetben lerakódott méreganyagok jelenléte.

Kozmetikai vonatkozásban hatékony segítséget tud nyújtani a testmasszázs és a különféle gépi alakformáló kezelések, méregtelenítések. Az aromamasszázs olajok táplálják a bőrt, képesek befolyásolni a pszichét, a hangulatot és az energiaszinteket.

Testmasszázs hatására a bőrben vérbőség keletkezik, emelkedik a bőr hőmérséklete. Olyan kémiai anyagok termelődnek, amelyek értágító hatásúak. Fokozódik a vérkeringés, ami hozzájárul a szövetek jobb oxigén- és tápanyagellátásához, élénkül a sejtek anyagcseréje. A vizelet-kiválasztáson keresztül fokozódik a méregtelenítés. (Fontos a bő folyadékbevitel masszázs előtt és után.) A masszázs erősíti az immunrendszert, jótékony az idegrendszerre, mert nyugtató, stresszoldó hatású.

previous-mountains